Şirket Haberleri

Eihe Çelik Yapı, Shandong Eyaletindeki tüm inşaat sektörü zincirinin önde gelen omurga işletmelerinin listesini kazandı ve Qingdao'da seçilen tek zincir ana kuruluş oldu.06 2024-05

11 Mart'ta, Shandong Eyaletindeki tüm inşaat sektörü zincirinin önde gelen omurga şirketlerinin ilk listesi resmi olarak açıklandı. Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd., bilimsel ve teknolojik ilerleme, kentsel ve kırsal yeşil kalkınma, mühendislik kalitesi ve güvenlik konularındaki üstün performansı sayesinde Shandong Eyaletindeki tüm inşaat endüstrisi zincirinin lider omurga kuruluşu olarak başarıyla seçildi. , uygar inşaat ve prefabrik inşaat alanında olağanüstü başarılar. Aynı zamanda, Qingdao'da seçilen tek prefabrik çelik yapı parçaları zinciri ana kuruluşudur. İlin inşaat sektörünün dönüşümü ve iyileştirilmesinde referans ve lider olmak.
Yeni yılın başında Weichai Leiwo ve Qilu akıllı projesi çelik kirişleri kaldırmaya başladı.06 2024-05

3 Ocak 2024 sabahı, Weifang ve Zibo'nun iki proje sahası aynı anda iyi haberler gönderdi: Weichai Lewo üst düzey tarım ekipmanları akıllı üretim Projesi deneme atölyesi, Qilu Akıllı Mikrosistem Endüstri Parkı C alanı (Faz I) ve altyapı desteği tesisler projesi (başlatma alanı) 3# atölyede çelik kirişlerin kaldırılmasına başlandı.
Dört proje imzalandı, yeni yıl güzel başladı06 2024-05

Dört proje imzalandı, yeni yıl güzel başladı

20 Ocak karda, 24 güneş döneminin son güneş dönemi olan Binbaşı Soğuk'u başlattık. "Soğukların sonu baharı getirir", yılın son güneş döneminde iyi haber geldi ve toplam bedeli 40 milyon yuan'ı aşan sözleşme resmi olarak imzalanarak şirketin 2024'teki yeni yolculuğunun açılışı yapıldı. Qingdao Hengji Bailong Profile Co., Ltd., güneyde Huangdao Fenhe Yolu, kuzeyde Xin 'an Nehri, batıda Jiangshan Yolu'nda bulunan pasif kapı ve pencere sistemi montaj projesi 2# tesisinin inşasına yatırım yaptı ve yaklaşık 29.000 metrekarelik bir alanı kapsıyor. Toplam inşaat alanı yaklaşık 25.500 metrekare, yapı yüksekliği 23.40 m, 2150 ton çelik.
Grup firmasının 20.000 tonluk çelik yapı üretim hattı sorunsuz bir şekilde devreye alındı06 2024-05

6 Ocak sabah saat 9.18'de, Qingdao Eihe Steel Structure Group Co., Ltd.'nin 20.000 tonluk yeni çelik yapı üretim hattı resmi olarak ateşlendi ve üretime alındı. Bu üretim törenine Eihe Steel Structure başkanı Guo Yanlong, başkan yardımcısı Liu Hejun ve ilgili iş departmanlarının başkanları katıldı.
X
Reject Accept